Toe aan thuiszorg?

Thuiszorg wordt de dag van vandaag steeds belangrijker door de voortdurende vergrijzing van de bevolking en het dalende aantal ligdagen in ziekenhuizen. Zorgbehoevenden geven tevens de voorkeur aan verzorging in hun eigen omgeving.

Thuis kunnen blijven en zelfstandig kunnen blijven wonen is de eerste prioriteit die we als eerste-lijn gezondheidwerker willen aanbieden.

Bent u ook een hulpbehoevende persoon die graag in uw eigen vertrouwde omgeving verzorgd wil worden? Dit kan zeker en vast. Bij uw apotheek kan u de nodige hulpmiddelen bestellen en wordt u met raad en daad bijgestaan om het u thuis zo comfortabel mogelijk te maken.

Via de apotheek kan u alle thuiszorgmateriaal huren of aankopen: aerosoltoestellen, bloeddrukmeters, bloedglucosemeters, afkolf-toestellen, zuurstofflessen en -concentrators, hometrainers, weegschalen, looprekjes, rollators, rolstoelen, wandelstokken, krukken, badzitjes, rugborstels, handgrepen, elektrische bedden met matras en zelfoprichter, drinkbekers, bestek, pillendozen, incontinentie-materiaal, enz.

Voor bepaalde hulpmiddelen heeft u recht op terugbetaling. (vb. een rollator) Ik zorg voor de nodige documenten.

Ik heb verschillende artikelen onmiddellijk ter beschikking in mijn apotheek. Voor het overige materiaal werk ik samen met de groothandelaars. Ik zorg ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

U kan een waaier aan artikelen huren of aankopen om thuiszorg aangenamer te beleven. Begeef u hiervoor naar onze uitleendienst of neem een kijkje in onze catalogus.

Indien nodig wordt dit bij u thuis geleverd. De huurprijs wordt berekend per dag.


Voor verhuur van zuurstof dient u of uw dokter telefonisch contact op te nemen…


Home Diensten Gamma Advies Reservatie Actueel Nuttige info Contact
011/88.11.32 Whatsapp Mail: info@apotheekdelmeire.be?subject=contact