Home Diensten Gamma Advies Reservatie Actueel Nuttige info Contact
011/88.11.32 Whatsapp Mail: info@apotheekdelmeire.be?subject=contact

Op vertoon van uw spaarkaart spaart u korting onder de vorm van spaarpunten.

Op alle niet terugbetaalde specialiteiten (vrij verkrijgbaar of op voorschrift), voedingssupplementen, verzorgingsproducten, huisbereidingen, babyproducten, verbandmateriaal,... tot zelfs veterinaire producten.

De korting is niet van toepassing op geneesmiddelen die door het ziekenfonds worden terugbetaald.


Hoe werkt zo'n spaarkaart?

U toont uw kaart bij elke aankoop en de korting wordt automatisch aan uw kortingssaldo toegevoegd.


Hoe genieten van uw gespaarde korting?

De korting wordt uitbetaald bij het 10de bezoek. Vanaf dat moment kan deze korting in mindering gebracht worden. U kan ook uw korting opsparen tot een hoger kortingsbedrag!

Geen 10 bezoeken op 1 jaar? In januari kan ongeacht het aantal bezoeken uw gespaarde korting van het vorig jaar afgerekend worden.


Hoeveel hebt u al gespaard?

Onderaan uw kasticketje wordt de korting van de laatste aankoop weergegeven samen met het aantal bezoeken. Na 10 bezoeken verschijnt het aantal beschikbare punten. Zo bent u steeds op de hoogte van uw gespaarde punten.


Wat indien u de spaarkaart bent vergeten?

U ontvangt een kasticket met daarop de vermelde korting. U overhandigt de volgende keer uw kasticket samen met de spaarkaart aan uw apotheker. De korting wordt dan geregistreerd op uw kaart.   


Wat bij verlies van uw kaart?

Bij verlies van de kaart maken wij een nieuwe kaart aan. De gespaarde punten worden hierbij overgezet naar een nieuwe kaart.  

 

Hoeveel kaarten per gezin?

U krijgt 1 kaart per gezin. Indien u graag een tweede kaart wenst, maken wij dit met plezier aan. De verschillende gezinsleden (en eventueel ook andere personen) worden aan dezelfde spaarkaart gekoppeld.


Wat zijn de voordelen van een spaarkaart?

U spaart automatisch zonder dat u nog kasticketjes dient bij te houden. U heeft geen kans meer op verlies van kasticketjes en dus van korting. De gespaarde korting wordt u op geregelde tijdstippen als betaalmiddel aangeboden in de apotheek.


FAQs
Nog geen getrouwheidskaart? Vraag er in de apotheek één gratis aan.