HUISBEREIDINGEN

Uw apotheker is specialist in het maken van magistrale bereidingen en huisbereidingen. Dit is ons vakmanschap!

In onze kwaliteitsvolle huisbereidingen ontwikkelden we specialiteiten met een unieke samenstelling, vaak krachtiger dan de klassieke geneesmiddelen, aan een voordelige prijs. Meer informatie verkrijgbaar in de apotheek.


MAGISTRALE BEREIDINGEN

Vaak schrijft uw huisarts ook magistrale bereidingen. Magistrale bereidingen hebben nog steeds een meerwaarde, ondanks de massale groei van farmaceutische specialiteiten. Het voordeel van magistrale bereidingen is dat ze de mogelijkheid bieden om de medicatie aan te passen aan de toestand van de patiënt.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom geneesmiddelen worden gemaakt in de apotheek.


Kwaliteit:

Mijn apotheek werkt volgens een uitgebreid controlesysteem, opgenomen in het kwaliteitshandboek. Magistrale bereidingen worden gemaakt met performant materiaal, basisproducten van gegarandeerd de hoogste scheikundige en bacteriologische kwaliteit, gestaafd door een analysecertificaat en een toelatingsnummer, met oog voor hygiëne. De bereidingen worden gemaakt volgens bereidingsprotocollen die een controle en opvolging van de bereidingen mogelijk maken. Zo heeft u, voor een bereiding die u werd voorgeschreven door uw arts, de garantie dat het een efficiënt geneesmiddel betreft, de kwaliteit gegarandeerd is, de formule gepersonaliseerd is en aangepast aan uw specifiek geval. Elke bereiding (magistrale en huisbereidingen) krijgt een lotnummer en een vervaldatum, zodat er steeds traceerbaarheid mogelijk is.

Home Diensten Gamma Advies Reservatie Actueel Nuttige info Contact
011/88.11.32 Whatsapp Mail: info@apotheekdelmeire.be?subject=contact