Dit gamma beantwoordt op een wetenschappelijk en natuurlijk verantwoorde wijze aan de fundamantele behoeften van de gevoelige en tere huid. Alle producten zijn hypoallergeen en niet comedogeen. Dit betekent dat ze speciaal werden ontwikkeld om het risico op allergische reactie tot een minimum te herleiden en het ontstaan van meeëters te vermijden. Dankzij de producten van avène zal uw huid er opnieuw soepel, stralen en levendig uitzien en is ze in alle veiligheid beschermd.

Er is een aangepast gamma voor uw specifiek huidtype.  Graag meer informatie? Klik dan hier voor een gedetailleerd overzicht van de producten die specifiek geschikt zijn voor jouw huidtype…

avene
COSMETICA

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Goede huidverzorging is daarom belangrijk. Huidveroudering kan niet worden gestopt, maar kan met een goede verzorging wel worden vertraagd.

Via de huid heeft de mens contact met zijn omgeving. Omgevingsfactoren (belastende invloeden zoals koude, wind en zon en water) hebben een invloed op de huid. Daarom is het erg belangrijk om de huid gezond te houden en deze te versterken.

De cosmetische/dermatologische producten in de apotheek zijn vervaardigd volgens de strikte principes van de farmaceutische industrie en moeten beantwoorden aan strikte eisen, grondig klinisch gecontroleerd en beschikken over een gegarandeerde kwaliteit.

Een goede verzorging van de huid is belangrijk! Daarom bieden wij verschillende verzorgingsgamma’s aan voor de gepaste behandeling van de normale huid en de huid met specifieke noden.

Home Diensten Gamma Advies Reservatie Actueel Nuttige info Contact
011/88.11.32 Whatsapp Mail: info@apotheekdelmeire.be?subject=contact